Kodinkonehuolto Lamberg tekee laadukkaat kylmälaitehuoltotyöt Imatralla ja lähikunnissa

Soita ja kysy kylmälaitehuollosta tarkemmin

Milloin teetit viimeksi kylmälaitehuollon jääkaapille tai pakastinarkulle? Jos kylmälaitteesi on jo useamman vuoden ikäinen, on aika kutsua huoltomies paikalle. Jääkaapin korjaus on parasta tehdä ajoissa, ennen kuin on jo myöhäistä. Teemme kylmälaitehuollot kaikille yleisimmille kodinkonemerkeille Imatralla ja sen lähialueilla.

Kylmälaitehuollossa tarkastamme laitteesi nykyisen suorituskyvyn, tarpeen mukaan parannamme sitä ja korvaamme rikkinäiset ja kuluneet osat kertaheitolla. Hyvin hoidetulla kylmälaitehuollolla saat laitteellesi useita vuosia lisää toiminta-aikaa. Näin vältyt myös uuden laitteen hankkimisen ja asennuksen vaivalta. Älä siis epäröi tilata ammattilaisen tarjoamaa apua – huollamme kotisi kylmälaitteet taidokkaasti!

Kodinkonehuollon palvelumme

Kylmälaitteita pidetään päällä usein vuosien ajan, päivästä ja kuukaudesta toiseen ja ympäri vuorokauden.
Tänä aikana laitteiden osat ehtivät kulua ja rikkoutua. Tämän vuoksi säännöllinen kylmälaitehuolto kannattaa. Huollon yhteydessä voidaan tarkkailla osien kulumista ja vaihtaa ne hyvissä ajoin. Näin vältytään suurilta korjauskustannuksilta tai jopa kokonaan uuden laitteen hankinnalta. Kylmälaitehuollossa noudatamme uusimpia kylmäalan lakeja ja säädöksiä turvallisuutesi takaamiseksi.

Teemme korjaus- ja huoltotöitä jääkaapeille, pakastimille ja kotikylmiöille vankalla ammattitaidolla. Kylmälaitehuoltomme piiriin kuuluvat kaikki yleisimmät merkit, joten sinun ei tarvitse huolehtia, minkä merkkinen jääkaappi keittiössäsi sattuu olemaan. Tarjoamme huoltopalveluiden lisäksi myös monipuoliset varaosapalvelut – meiltä löytyvät myös tarvittavat varaosat kodinkoneesi korjaukseen. Lisätietoa löydät Varaosapalvelu-sivulta.

Lue lisää varaosapalveluista

Pyydä tarjous kylmälaitehuollosta

Pyydä meiltä huoltotarjous kotisi kylmälaitteiden korjausta varten. Tiedustele meiltä myös huoltosopimuksen mahdollisuutta pidemmän aikavälin huoltotarpeiden paikkaamiseksi. Voimme sopia kanssasi erittäin joustavat huoltosopimukset tarpeidesi mukaisesti. Tarjouspyyntöä varten tarvitsemme vain kylmälaitteesi merkin ja mallin.

Jätä tarjouspyyntö