Kodinkonehuolto Lambergin varaosapalvelu kylmälaitteille ja kodinkoneille Imatralla

Kysy lisää varaosista!

Varaosapalvelustamme saat varaosat yleisimpiin kodinkoneisiin ja kylmälaitteisiin. Varaosapalvelumme pitää huolen, että kodinkoneesi käyttöikä pitenee, eikä uusille kodinkoneinvestoinneille ole tarvetta. Varaosat on aina helpointa tilata yhdestä asiantuntevasta firmasta. Tällöin saat taatusti oikeat osat oikeaan laitteeseen. 

Kodinkonehuolto Lamberg toimii Imatralla ja sen lähikunnissa, kuten Ruokolahdella, Parikkalassa sekä Joutsenossa jo parin vuosikymmenen vankalla kokemuksella. Voit luottaa helposti saatavilla olevaan ja ammattitaitoiseen palveluumme. Olemme luonasi jo yhdellä puhelinsoitolla!

Varaosilla pidennät laitteesi käyttöikää

Varaosilla saat pidennettyä kodinkoneesi käyttöikää. Samalla nostat myös laitteen mahdollista jälleenmyyntiarvoa. Meiltä löydät oikeat varaosat ja ratkaisut kodinkoneellesi. Meiltä saat osat kaikkiin yleisimpiin kodinkoneisiin ja -laitteisiin. Lisäksi kaikki käyttämämme varaosat ovat korkealaatuisia ja luotettavia.


Jokainen kodinkoneesi osa on tärkeä käytettävyysajan ja suorituskyvyn kannalta. Jos yksi osa lakkaa toimimasta sille toivotulla tavalla, koko laitteesta tulee hyödytön. Varaosapalvelumme avulla pelastat reistailevan tai rikkinäisen koneesi ja teet arjesta taas sujuvaa.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen varaosiin tai niiden tilaukseen, voit ottaa meihin yhteyttä kätevästi puhelimitse tai jättämällä yhteystietosi tällä lomakkeella. Autamme sinua mielellämme.


Anna koneellesi uusi elämä! Tilaa meiltä varaosapalvelu!

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous kodinkonehuollosta

Tarjouksen kysyminen kannattaa. Kerro viestissäsi kodinkoneesi tai kylmälaitteesi merkki ja malli. Ota esille myös laitteesi tuote- ja sarjanumerot. Näistä on apua varsinkin varaosapalvelua ajatellen. Varautumalla etukäteen säästät sekä aikaa että vaivaa. Lisäksi voimme aloittaa tarvittavat huoltotyöt aikaisemmin. Hinnastomme kodinkoneiden ja kylmälaitteiden huoltotyöstä on seuraavanlainen:

  • Työ 1 h (normaali korjaus/osan vaihto) 85 €
  • Pienkorjaus 50 €
  • Tarkistuskäynti/ kustannusarvion teko 40 €
  • Kaikkiin huoltokäynteihin lisätään matkakulua 25 € ja mahdolliset varaosat/tarvikkeet

Lopullinen hinta työlle sovitaan kuitenkin yhdessä!

Pyydä tarjous